cik Addin Shah
weassalamualaikum. selamat tengah hari. addin datang jenguk ni. tak ada ke nak sediakan air ke? kuih ke? pancake ke? muffin ke? haha. hamboi kauaddin. over la sea. haha. apa setory tengah-tengah hari ni? haha. tak nak cerita panjang-panjang. tak nak bebel lama-lama. tengok entry hari ni. apa yang dap dup dap dup tu? siapa yang tengah menghitung hari? naa addin. kau tunggu zareef emeer masuk meminang ke? haha. tu lama lagi. tunggu dia jadi pilot. and aku jadi pensyarah dan novelis. hihi. melalot sudah. oke-oke. setop-setop #kes dah lama tak bukak buku bi. haha. mati aku kalau cikgu bi kejar aku keliling sekolah. mau putus urat kentot. kah-kah-kah. sebenarnya aku tangah menghitung hari menunggu anak angkat aku keluar. dah 3 tahun buat pemohonan. hujung tahun bulan 12 baru dapat. huh. mula la tu. pikir benda yang jahat-jahat. maksud aku: result pmr la wea. kan tak lama lagi result dah nak kua. kat fb masing-masing siibuk post tarikh rasmi result keluar. tah betol tah tak. kan? aku sejak tahu menatang tu terus jadi orang sakit. mana tak nya. tiap masa menjerit. menjerit bukan sebab meroyan. menjerit sebab nak hilangkan perasaan takut yang sedang sibuk menguasai diri dikala ni. makin dekat tarikh makin kaya lah kedai-kedai yang jual kit kat. mana tak nya. tiap petang aku beli kitkat. kalu satu tak pe. ni beli sekali 3. satu bar rm2. tiga bar? hang kira sendiri guna hotak. malas aku ank kira kan . :p .  tiap malam aku tidur asyik terbayang je time hari mak long sekolah bagi slip result. agak kalau result aku gempak, aku melompat tinggi-tinggi sampai tersangkut kat bumbung dewan Seri Semarak tu agak nya ada orang nak marah tak ek? haha. addin gilak. oke. ayat terakhir. moga kejayaan milik kita semua. moga kejayaan milik budak 3 kaa. moge kejayaan milik budak 3 krk . 3 sb . 3 sc . 3 sg . 3tj . 3tk . 3 tm . senang cakap : moge kejayaan milik budak smk senggarang . amin-amin-amin #korang pown tolong la amin kan sekali. eh ada nama yang tertinggal . MOGE KEJAYAAN MILIK BUDAK-BUDAK-BUDAK KEM TASIK UTARA 8-11/11/11 . aku yakin , kau , kau-kau , kau-kau-kau orang semua akan dapat result yang best-best kuasa tiga ah. kita dah usaha semampu yang boleh kan. pulangan dia pown mestilah masyuk jugak. kan? apa lagi yang aku nak cakap ni? erk? #addin shah ketandusan idea. oke. ni je untuk hari ni. kot la. apa-apa hal aku roger lagi. have a nice day :)
maassalama. ilal liqa'
1 Response

Post a Comment