cik Addin Shah
salam
hy to all my readerz
what up bro?
haha
terejal ak suda mula klihatan 
^_^

suda smingu ak mninggalkan dunia blogging
pasaan ak : tak rasa ap2 pown
tak rasa mcm nk matiy pown
hehe
tp mlm niy ad something yg mnarik2 ak supya msuk at link ak niy
ngee :D

oke
story tyme nk mula niy
enjoy yar ^_^

b4 that ak nk tnye :
AP PASAAN KOME SUME BILA CLZMATE KOME SUME
YG DA JD GENG SELAMA 3THN TIBA2 BOLE CKP YG KOWG SUME NIY HIPOKRIT+TALAM 2MUKA?
hangpa gtwu cheq ap pasaan hangpa sume?
SAT!
bg ak teka
mstiy kowg mara. bengang tahap?
tak ada tahap ar
an?
oke . ak nk strt citer ni
hangpa terus an mbaca ye ^_^

citer nye mcm ni
clzmate ak.*nk kena gtwu ke nama PEREPMPUAN tu?
ok lah ak niy bukan mnusia yg hipokrit
agk ak benci owg tu emg ak ckp
kalau suka ak ckp suka
FYNE
nama dy : **** ta yah la gtwu fullname dy. elak malu aje nty
*ha.ha. *ketawa yg d wt2
kami da kwn 3thn
dr fom1_fom2_fom3
dy niy kwn dgn sowg boy
at sek ak bdk2 niy kata c lakiy tu jenis buaya tembaga
*whatebe
dyowg kpel dr akhir thn smpy awal thn ni
dlm 5bulan gitu

oke.
ta lama pas tu c lakiy ni mix pts dgn dy
n dy pown ap ag
FERAS la menonggeng
kalau stakat FERAS je xp
niy smpy PONTENG sek
ap kejadahnya?
agk B.O.D.O.H
*mf. bhasa ak agak kesat :p
dy start memonteng dr msuk SEM K2 psekolahan
da bnyk ponteng mean bnyk la sbjk yg ktinggalan
hm
kami yg ta twu pape pown mula la rasa kasihan at dy
mula myalahkan c lakiy tu
oke!
niy kissah bbrpe bulan yg lalu
_______________________________

05/08/11
tga bz jwb krts sc
OWG tu p tandas
then naik kls balik
then tak ame pas tu pengsan
cian3
*muka tak ada pasaan
BDK2 ni papah dy bwk p bilik guru
then anta balik
tp BEG dy ttinggal
kami niy bdk baik
so mls nk tgk ap kejadah harta dy yg ad dlm beg tu
so just letak at tepi
___________________________________

12/8/11
ad clz math
CIKGU math tgerak aty nk tgk ap yg ada dlm beg OWG tu
then..............
jmpe bmcm2 khazanah  beliau jmpe
BEDAKCOMPACT*pkra wajib la. sume gurl yg aser diry dy lawa sure bwk menatang niy p sek
nsib ak bukan jenis yg suka bwk2 menatang uw!
then
BUKU CATATAN PHIMPUNAN SEK
mstiy kowg pelik ap yg istimewanya BUKU tu kan?
naa!!!
disini lah tersingkap sgla rahsia_sgla kebenaran!

OWG tu tulis mcm2 at situ
 BAHASA yg d guna kan mmg agk P.U.A.K.A!
act OWG tu nk pinda KLUANG
tmpt mcik dy
then dy list an arr ap bub dy nak pinda
antaranya :
"KAWAN2 YG TALAM 2MUKA!"
"KAWAN2 YG GEMAR M'AJAK KUA mean hang out
peh!!
saat CIKGU math tu baca ap yg dy tulis tu
1 clz riuh
ta puas aty ap yg dy ckp tu!
sumpa kami bukan TALAM 2MUKA!
kau yg TALAM 2MUKA!
*ikut an aty ak nk je ak sebut nama pmpwn tu at sini
bia retiy malu sikit!
huh!
perasaan kami d kala itu: TERSGT GERAM!
takat didih kami: 100darjah celcius
them da hbis clz p turun solat at dwn
ak yg tyme tu cuti lepak dgn bdk2 KRK
bdk2 uw pasan muka ak lain
then mula ar mreka sume btnye
then ?
mula terungkap 1per1 story OWG tu
she says : WEA , KW INGT BDK KLS AK TU BAIK SGT KE? MASA NIY MMGLAH DYOWG AMIK BJU SUKAN SIZE BSAR GDABAK. NTY AT LUA DYOWG KCIK AN!
huh!
*eh pmpwn kw ta reti malu ke mgata diri cdry?
ak bukan nk bajet la at sini
ak nk ckp : kami bukan jenis yg suka mgecilkan size baju
KW yg BUAT adalah
tu ak pstiy cgt

pas solat kami mulakan kije2 jahat kami
*ap yg kami wt bia la kami je yg twu
:D
then ak dgn rela aty nk MENGHANTAR beg OWG tu ke uma dy
*act dlm beg dy kami da bubuh ular bracun. kami arap tyme dy bukak beg tu dy akan terus d patuk dgn ular tu~~ tipu je ni
kami tak bubuh ula la
kami taruk "KAD ARY RAYA"
khas utk "KWN KAMI YG SGT KAMI RINDU"
*rindu la cgt!

da anta at uma dy 
mak dy ckp dy tga tdo
ok ta pe!

ak smpy uma 
adik ak terus on fb
tgk at wall OWG tu
peh!!
ayt menusuk kalbu sea!
MEMANG P.U.A.K.A!
*ak baik aty nk paste ap yg dy ckp tu!

"okay.aku nk bkak cite kt sni.students 3KAA : ada msalah dgn aku? jgn jd HIPOKRIT laa bodoh! dgn ckgu kau ckp lain..dpn aku kau ckp lain..kau takde hak nk langgar line aku..nk,settle depan cikgu la..aku pun taknak kwn dgn org mcm korang..pegi mati lahh! kisah plak aku ? lain kali tak pyh susahkan diri sebab aku lah bodoh! korang buat pun bersebab! depan elok blakang busuk buad ape.takpayah menyemak kat wall aku.one more : jangan jd HIPOKRIT.nah,mmuahhh! ♥ syg korang.(bweeeekkk!)"

ak mcm ap tyme baca uw
sgla yg ta baik kua dr mulut ak
nasib la ak xpoce ary tu
kalau tak
mmg sia2 arr ak blapo satu ary
huh!!

clzmate ak pown ap ag
pluang da dpn mata
ap ag
XTVT PERLI MEMERLI
XTVT SINDIR MYINDIR
terus dilakukan
sodap wea!!

huh!!
mcm ta gne je an
KAMI shoot guna SURAT
DY shoot guna FB
S.H.I.T!

yg kami sakit aty RAMAI yg LIKE status dy tu
ex student KAA pown like!
ex student KAA pown bekap dy!
yla owg cantik suma bekap dy
tp kalau MUKA je yg cantik
tp PERANGAI mcm BANGKAI wt hape?!
ea blah arr kw!
ak da ta saba nk tgk kw bhambus kua dr CLS 3AA tu!
wt hape still blaja at situ kalau kw rasa "KWM2" kw tu talam 2muka?
kami ta perlu an kwn yg mcm kw la
da shuh3 sana

DY ada kata ta nk jejak lagi at 3KAA tu
tp ari ni jejak lak
ckp ta serupa bikin pnye olang!
at fb kw ckp besa!
at cls td pas rehat asal kw myemak at cls owg?
ta retiy malu ke?
kalau ak malu dowh kena halau!!
kalau berani sini ar kw!
mhadap KAMI sume!
20 vs 1!
elak kw tkial2 je nk cari ayat nk BETA ayt KAMI yg ak ase mmg PEDASS pown!

asal td kw suh owg eskot kw masuk kls?
lu goyang ap?
ak cian tgk geng2 kw yg ag 1 uw
tah2 dyowg pown kena kencing dgn kw!
muka kw bukan bole cye cgt pown

wea
hang dgr niy!
ta idup aman la kw
da la
kw wt sala dgn 20owg
wt sala dgn ustzah
paling penting kw wt sala dgn MAK kw
ish!

ak arap PINTU TAUBAT utk kw masih tbuka ag
cpt2  la btaubat
tkt sok kw matiy susa lak ROH kw nk kua
*ayt ak agak menusuk kalbu
kalau kw tak terasa ta twu la ak nk ckp ap!

^_^

ak ase niy je utk mlm ni
tak ada yg lain
ak wt entry niy khas utk KW!
:p

p/s : to all my readers
ak mix mhap
entry ak kali niy mmg agk kurang ajar
tp ap yg ak tulis niy cikit pown tak ada kaitan dgn kome2 sume
hanya HAMBA ALLAH tu je kaitannye
*kalau kw nk twu cp HAMBA ALLAH yg ak msuk an tu
tgk balik entry2 ak yg pas 
ak ad wt entry khas tok dy

till then
pie!

1 Response
  1. Yana Farinha Says:

    hye... nice blog.. kite da folo awk... jom singgah blog kita.. www.duniasigadisberseliparhijau.blogspot.com


Post a Comment